frietkramen Dingen om te weten voordat u koopt

Heel wat ondernemers, instellingen, verenigingen, doch tevens particulieren hebben er al eens voor gekozen om ons frietkot in Maastricht te huren. Kijk hiervoor weleens voor de referenties en laat u overdonderen door onze mogelijkheden en goedkope prijzen.

U kunt deze huren in Rotterdam, maar ook in al die verschillende steden en dorpen betreffende het land. We autorijden betreffende noord tot zuid en over oost tot west.

De frietjes worden vers gesneden uit de beste friet-aardappelen en daarna voorgebakken in olie waardoor ze aangenaam knapperig bestaan.

Wilt u dan ook een frietwagen huren? Bel dan betreffende 06 2277 9592 of mail tot: meer info@henkpatat.nl. En wij reserveren een frietwagen voor u dan ook. U dan ook kan de huurprijs vooraf betalen via een bank. Of u dan ook kunt op locatie betreffende contant geld afrekenen. Meteen voor de start met uw trouwplechtigheid, feestelijkheid ofwel evenement.

In onze HACCP goedgekeurde frietkot in Maastricht vervaardigen we gebruik met 100 % plantaardig frituurolie om de snacks betreffende eersteklas merken en onze overheerlijke, zelf verse friet, te bakken. De Vlaamse frieten geraken geserveerd in ons omvangrijke puntzak, hetgeen een stukje nostalgie met zich meebrengt.

nl sluiten daar zeker voor aan. De verse friet en smakelijke snacks worden vers gebakken op locatie. Om dit u alsnog beter te maken, komt het kundige personeel mee. Zo hoeft u alleen niets te doen vervolgens enkel doch te plezier hebben wanneer u dan ook ons Frituurwagen huurt in Limburg.

Ons frietwagen met huis kan zijn een smakelijke en praktische oplossing om feestvierders te voorzien over onweerstaanbare Vlaamse frieten en overheerlijke snacks.

Tanken met genoeg goede korting? Heden is de feestelijke opening met Esso een Meern. Lees er alles aan op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Hetgeen was het toch knus voor Leidens Ontzet aan het begin betreffende een maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Dit is nationale kroket dag!

In het geval wensen wij ervoor het ons bestemd bedrijf ons prijsopgave op maat naar jouw toe stuurt. Die offerte gaat jouw binnen heerlijke tijd onthalen. Cruciaal om te begrijpen is dat een offerte gratis en volkomen vrijblijvend is; je is nergens toe verplicht.

Denk hierbij dan aan een avondvullend programma d.m.v. het huren aangaande een Frietwagen aan huis, Ons vakbekwaam medewerkers voorziet vanuit de Frietwagen aan huis u dan ook en uw gasten vervolgens tijdens de gehele schemer van lekkere hapjes, friet, snacks, ijsjes, kortom te heel wat om op te noemen.

Wat makkelijker te posten op kleinere plekken. Vanzelfsprekend klik hier met dezelfde hoogwaardige inrichting en complete afwerking. Verse friet en ons breedvoerig collectie snacks tot keuze.

Jouw inzicht doet me gelijk overwegen aan een mobiele snackwagen die ik een paar maanden geleden zag staan. Zie tevens  

En ons mindere kwaliteit proef jouw meteen mits een niet zo lekker patatje. Peil aanvankelijk of daar wel behoefte kan zijn met een minder hete snack die ons stuk goedkoper is.   Dit resultaat mag je tegenvallen.

Ben je eruit en verlangen is je gaarne een frietkraam huren voor op je feest, trouwerij of andere gebeurtenis? Vervolgens kun je via onze website een geschikte evenement vinden, welke een frietkraam op je locatie verzorgt. Ernaast is het mogelijk teneinde regelrecht via die pagina een prijsopgave met te vragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *